Reise til London 

Vape Lab en rykende fersk attraksjon i London

10410750_1508320786082597_6780751271836750132_nLondon er en metropol som har noe å tilby de fleste av oss. Enten vi er interessert i musicals, fotball, shopping, markeder eller andre ting. Noen merkeligere enn andre.

Nå har røykerne også fått noe som sikkert kan være interessant å sjekke ut. For på samme måte som Amsterdam har sine coffee-shops for hasjrøykere, har nå London fått sin coffee-shop for røykere av e-sigaretter.

I en gammel frisørsalon i Shoreditch High Street i Øst-London finner du Vape Lab som tilbyr både kaffe og e-sigaretter over disk. Og, som eierene sier er det nok kun i denne delen av London man kan etablere noe så spesielt som en coffe-shop for røykere av e-sigaretter.

– Vi bor her og vi elsker dette nabolaget, forteller franskmannen Pierre Durand som sammen med sin landsmann Jonathan Cadeilhan eier og driver Vape Lab.

– Dette er kanskje det eneste stedet vi kunne starte opp med dette konseptet. Menneskene her har et åpent sinn, forteller han videre til The Guardian som gjorde et intervju med dem i 2014.

Det er riktignok ikke alle som er like begeistret for det nye stedet som er åpnet og det harseleres fra tid til annen med stereotypen som finnes i denne delen av London på sosiale medier.

Har du planer om å ta turen til Vape Lab kan du først ta en kikk innom deres facebookside, eller deres hjemmeside for mer info.
[su_gmap address=»232 Shoreditch High Street, London E1 6TJ, Storbritannia»]

Related posts

Leave a Comment