The London EyeReise til London 

Opplev London, men ta deg god tid

Det finnes ikke tall på hvor mange mennesker som har reist en helg eller en langhelg til London for å oppleve denne dampende metropolen, men det er sannsynligvis minst like mange som har kommet hjem og kanskje vært litt frustrerte over at de ikke rakk over en brøkdel av det de hadde planlagt på forhånd!

London er en kolossal by som kan tilby den som er der så mye at det ikke lar seg gjennomføre eller absorbere på bare noen få dager, og derfor burde man vurdere å reise dit og faktisk bruke én uke eller fjorten dager på turen. Gjør du det vil du få kjenne på byen på en helt annen måte, og faktisk kunne nyte alle de opplevelsene du blir tilbudt. Legger du turen innom denne siden, kan du også i løpet av kort tid få hjelp til å se på finansieringen.

London burde stå på blokken for reiser for noen enhver, og hvis man har behov for et lån for å få gjennomført turen på et skikkelig vis, vil kanskje dette være noe man burde vurdere. Som sagt kan man få hjelp til dette, og forbrukslånet vil være genialt i så måte ettersom det er noe man kan bruke til det man lyster.

For hvis man skal være helt ærlig så drar man ikke til London med en lommebok som er helt tom – det vil rett og slett ikke gi den hele og fulle opplevelsen man burde få av byen. Shopping er ikke alt her i verden, men man burde ha råd til å spise godt når man er der, samt at man burde bo på et hotell som har en standard som er god. Det er jo hyggelig å komme ‘hjem’ til et fint hotell etter å ha vært ute i den store byen hele dagen. Man skal også kunne nyte en engelsk øl på en pub eller på en restaurant mens man er ute på oppdagelsesferd i byen, uten å tenke på om dette er noe du har råd til.

Hva skal man egentlig få med seg i London? Hva skal man velge bort? Det er så mye å velge i at det nærmest er umulig å bestemme seg, og når sant skal sies: fjorten dager er egentlig litt kort det også!

Noen severdigheter er imidlertid et must-see, og deriblant finner vi Palace of Westminster, Piccadilly Circus. Madame Tussaud og Tower Bridge. Alle disse er fantastiske steder som man garantert vil angre på at man ikke har fått med seg når man kommer hjem. Selvsagt vil vi også anbefale at du finner deg en fotballkamp, for å være i London uten å få sett en skikkelig match er naturligvis helt utelukket hvis du er en som er interessert i fotball. Det finnes en rekke lag som er lokalisert i London og her kan vi i fleng nevne Chelsea, Arsenal og Tottenham som de største.

Som et siste tips vil vi anbefale deg å ta taxi hvis du er engstelig for å bevege deg på undergrunnsbanene. Taxiene kommer tett langs veiene og det er bare å hive frem en arm så vil en bil stoppe fortere enn svint – også er det jo litt morsomt å kjøre de klassiske drosjebilene i storbyen!

En spasertur i de store parkene i byen er også en meget spesiell opplevelse og står for en kontrast til det hastige livet som foregår ellers i byen.

Opplev London, men som vi sier: ha god tid på deg!

Related posts

Leave a Comment