Reise til London Reiseinformasjon 

Norwegian med rekordhøy punktlighet og god passasjervekst i mai

Punktligheten i Norge er på rekordhøye 95,3 prosent i mai måned og Norwegian er Norges mest punktlige flyselskap hittil i år. Den gode passasjerveksten fortsatte også i mai. Over 1,5 millioner passasjerer fløy med Norwegian denne måneden, en økning på 12 prosent.

I mai fløy 1 542 723 passasjerer med Norwegian, en økning på 12 prosent sammenlignet med mai i fjor. Norwegian hadde en kapasitetsvekst (ASK) på 14 prosent. Fyllingsgraden var 77 prosent, 1 prosentpoeng høyere enn samme måned i fjor. Enhetsinntektene (RASK) økte med 10 prosent.

Punktlighet og regularitet i verdensklasse

Totalt opererte Norwegian 99,9 prosent av de planlagte flygningene i mai, hvorav 92 prosent gikk på oppsatt rutetid. Ifølge Avinors offisielle statistikk, har Norwegian en samlet punktlighet i Norge på 95,3 prosent. På de største flyplassene i Norge har Norwegian på Bergen Flesland en punktlighet på 97 prosent, etterfulgt av Trondheim Værnes på 96,6 prosent, Stavanger Sola på 95,5 prosent og Oslo Gardermoen på 94,7 prosent. Med slike tall er Norwegian i toppskiktet både i Norge og internasjonalt.

– Vi er svært tilfreds med disse tallene, ikke minst at vi leverer punktlighet i verdenstoppen i hele vårt rutenett i mai. Kombinasjonen splitter nye, mer miljøvennlige fly som går på rute, gratis internett om bord og et godt rutetilbud til både forretnings- og fritidsreisende gjør at flere velger å reise med oss, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Related posts

Leave a Comment