The London EyeAktiviteter i London Reise til London 

London sover ikke selv om sommeren er over

Sommeren er mer eller mindre over, men det betyr jo ikke at en by som London «slukker» og at det ikke er noe å gjøre. London er en metropol og en av de mest populære byene å besøke i Europa, så her er det nok av aktiviteter året rundt.

Vi har sett litt på hva som skjer i London av aktiviteter nå i september.

London in the sky

Liker du god mat, alternative steder å spise og kunne tenkt deg å bli servert mat fra en Michelin-kokk, så er dette noe du skal forsøke å få med deg.
Om du ønsker frokost, lunsj, middag eller bare en liten champagnetur med pariserhjulet opp i 30 meters høyde og en fantastisk utsikt over London bestemmer du selv. Men, du bør sørge for å få bestilt så snart som mulig da det hele foregår i perioden 12.-21.september.
Prisene er ikke skremmende med priser for en frokost til 50 engelske pund og opp til middagen til 250 engelske pund.

Sted: Wood Wharf, Canary Wharf, E14 9SB
Tidsrom: 12.september – 21.september
Priser: £50 – £250 (ca 500 – 2500 norske kroner)
Mer info og booking finner du her!
[su_gmap address=»Wood Wharf, Canary Wharf, E14 9SB»]

Gorillaløp for en god sak

Er du av de som liker å være med å støtte en god sak, og kanskje har du i tillegg tatt med deg joggeskoene i kofferten. Lørdag 20.spetember blir Londons gater fylt opp av gående og løpende i gorialldrakter.
Det er 11.gang det 8 kilometer lange gorillaløpet blir arrangert, og det er ikke engang et krav at du løper. Du må gjerne gå.
Pengene som kommer inn i forbindelse med løpet går blant annet til biologisk bevaring av gorialler og fattigdomsprosjekter i sentral-Afrika, og siden starten i 2003 har de samlet inn mer enn 20 millioner kroner til disse prosjektene.

Sted: sentrale London
Tidsrom: lørdag 20.september 2014
Pris: £50 (ca 500 norske kroner)
Mer info og booking finner du her!

Downing street
Den britiske statsministerens bolig og kontor i London.

Åpent hus i London

Mer enn 800 hus i London som normalt er stengt for offentligheten holder åpent hus den 20.-21.september. Deriblant 10 Downing street, som er den britiske statsministeren sin bolig og kontor.

Sted: 800 boliger rundt om i London
Tidsrom: lørdag 20.september og søndag 21.september
Pris: gratis
Mer info finner du her

10.000 briter, deg og Verdi

Hvis været er godt kan du få en unik opplevelse på Trafalgar Square i midten av september. Da blir det live overføring av Verdis tragedie Rigoletto på storskjerm. Sammen med 10.000 andre vil du oppleve en direkte overføring fra Royal Opera House.

Sted: Trafalgar Square
Tidsrom: 17.september kl.19.00
Pris: gratis
Mer info finner du her
[su_gmap address=»Trafalgar Square»]

Related posts

Leave a Comment