Hotel Chocolat

I London finnes det to avdelinger av denne unike sjokoladebutikken, i Knightsbridge og i High Street Kensington, sistnevnte åpnet for kort tid siden.

I over ti år har gründerne av Hotel Chocolat, Angust Thirlwell og Peter Harris arbeidet hardt for å utvikle den perfekte sjokoladesmaken til glede for tusenvis av ekte sjokoladeentusiaster. Den dag i dag er det de to unge herrene som eier og driver hele firmaet, og de er fremdeles like engasjerte som aldri før. Hemmeligheten bak suksessen til en av Londons og kanskje til og med Europas fineste sjokoladebutikk er at de utelukkende benytter seg av ferske og naturlige råvarer, og ingen tilsetningsstoffer.

Besøk en av de to avdelingene i hjertet av London og prøvesmak noen av de utsøkte sjokoladevariantene. Her snakker vi om førsteklasses varer som smelter på tungen og med en ubeskrivelig nydelig smak av kvalitetssjokolade.

Butikkenes innredning og atmosfære er faktisk verdt et besøk i seg selv. Her finner du også mange flotte gaveideer til spesielle anledninger som morsdag, Valentines Day, jubileer, bursdager og andre festlige begivenheter.

Åpningstider:
Mandag-lørdag 10:00-19:00
Søndag 12:00-18:00

Hjemmeside: www.hotelchocolat.co.uk

Nærmeste undergrunnsstasjon: High Street Kensington / Knightsbridge

Adresser:
163 Kensington High Street
London
W8 6SU

5, Montpelier Street,
Knightsbridge,
London,
SW7 1EZ

Related posts

Leave a Comment