Aktiviteter i London 

Få med deg NFL i London

Når NFL-lagene flyr over Atlanteren og inntar London blir hele byen snudd på hodet. Senest i høst, da Minnesota Vikings møtte Pittsburgh Steelers i den syvende kampen på Wembley i London, var det NFL-feber i metropolen.

Det hele begynte tilbake i 2007 da New York Giants møtte Miami Dolphins på de britiske øyer. Det var en kjempesuksess og trenden fortsatte. Nå er kampene booket inn flere år i forveien, ofte også flere kamper i løpet av en sesong.

Jacksonville Jaguars, som har samme eier som Premier League-klubben Fulham, har avtalt å spille én kamp i året frem til 2016, så mulighetene vil by seg også de neste årene.

Nike-butikken på Oxford Street i sentrumskjernen i London ble renovert i tide for NFL-helgen i høst. De ansatte var kledd ut i NFL-utstyr, hele første etasje var omgjort til en NFL-etasje, med utstillingsdukker med alle draktene, sko i alle klubbfargene og en 100 prosent gjennomført forvandling av en av de mest besøkte butikken i London som reflekterte den herlige stemningen i hovedstaden.

Planlegger du en annerledes sportsferie i London er NFL-helgene et absolutt perfekt alternativ. Skulle du ha lyst kan du selvsagt også kombinere det med en Premier League-kamp, men NFL-kampen vil være en «once in a lifetime experience», slik de sier på balløya.

Billettene vil derimot bli utsolgt meget kjapt, og blir lagt ut for allmenn salg i januar. Blant kampene du kan skaffe deg billetter til er Oakland Raiders mot Miami Dolphins i september, samt Atlanta Falcons mot Detroit Lions en måned etter.

Du kan tippe på alle NFL-kampene, samt all mulig sport fra Tippeliga-fotball til Formel 1-odds på bet365 sine hjemmesider.

Related posts

Leave a Comment